PRESENTACIÓ BLOG

Del cub al núvol és el blog que recull les activitats desenvolupades al nostre taller: Monogràfic: Fes del teu ordinador una eina quotidiana.
En primer lloc veureu la proposta inicial del taller, i en segon lloc eines que s’han anat incorporant, ja que com bé diem a la nostra presentació: els tallers han de ser dinàmics i no només en participació, sinó en noves aportacions, idees, programes i activitats.
En el podreu trobar: endevinalles tancades en codis QR, la cerca també ens ha servit per realitzar una visita turística pel nostre centre, cubs amb imatges que ens han despertat el nostre costat creatiu, nous estils de presentació, carpetes on tancar els nostres secrets, etc.
S’ha confeccionat una presentació sobre la memòria laboral dels participants d’aquest taller, el qual ens va portar a un petit debat sobre aquest tema.
Detallarem el total de les eines utilitzades. Així com les conclusions d’aquest taller.
DolorsSolano

Esta entrada fue escrita por dolors25 y publicada el 20/07/2012 a las 15:28. Se guardó como Presentació. Añadir a marcadores el enlace permanente. Sigue todos los comentarios aquí gracias a la fuente RSS para esta entrada.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: