DEL CUB AL NÚVOL – STORY CUBES

Del cubo a la nube from Seniorlab25 on Vimeo.

Fa pocs dies vaig participar en un taller de creació anomenat TacTic, vaig tornar amb algunes idees, una d’elles les d’utilitzar aquests cubs per despertar la imaginació.
Es tracta d’explicar històries partint d’una o diverses imatges, al moográfic partim des de 2 imatges, les quals van acompanyades d’aquestes petites històries.
Com podeu comprovar les històries que sorgeixen són d’allò més diverses.
http://www.storycubes.com/
Els jocs no tenen perquè ser utilitzats exclusivament per al que s’han creat, sinó que podem donar-los un altre tipus d’utilitat, així que busquem aplicacions per a aquells jocs que tenim per casa, pot ser ens serviran per inventar altres tipus de jocs.

Reflexió final Dolors Solano

Amb aquest petit joc hem volgut deixar volar la nostra imaginació a través d’uns daus que a les nostres mans han adquirit unes dimensions inesperades.
Investigadors privats que amb la seva lupa a la mà han intentat descobrir el robatori d’un codi mil·lenari, hem viscut al límit de la tragicomèdia i un mico ens ha pres el pèl.
Hem viscut en diferents tipus d’habitatges: el tipi, un gratacel i per què no en una caseta amb jardí i barana pintada de blanc, i hem vist com el temps se’ns desfà entre les mans.
Però també hem gaudit d’una agradable lectura, sota la llum de les estrelles, sense presses, mossegant una poma i amb el mòbil desconnectat.
Li hem donat forma a un dau que amb un moviment ràpid l’hem convertit en fletxa, la qual ens ha permès pescar un peix i que posat sobre la taula ens ha fet somriure.

Esta entrada fue escrita por dolors25 y publicada el 20/07/2012 a las 21:13. Se guardó como creativitat, formació, Taller. Añadir a marcadores el enlace permanente. Sigue todos los comentarios aquí gracias a la fuente RSS para esta entrada.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: